question mark-4009695_1200

Valon Auttajien blogit

Valon Auttajat julkaisevat täällä blogitekstejään siitä, miten voivat tarjota palveluitaan ja auttaa juuri Sinua.

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Maria, näkijä ja meedio (1,96 €/min+pvm) 

Maria 27.1.2022

Se olet sinä <3

Ymmärrän sinua, hyvin usein maamatkan aikana tuntuu päinvastaiselta! Hitaasti värähtelevä planeetta, jossa toistetaan raskaalta tuntuvia asioita kokemus toisensa perään. Tuntuu, että olen kotoisin joltakin toiselta planeetalta, miten olenkaan täällä juuri nyt ja silti tuntuu siltä, että minun kuulu olla täällä kokemassa näitä asioita täällä tässä ajassa.
Ja niin se ON
Sinä ihana moniulotteinen olento olet tullut tänne käymään läpi prosesseja, jotka kehittävät sieluolemustasi ja nostavat planeetan värähtelyä ja näin ollen vaikuttavat koko universumissa tapahtuvaan suureen muutokseen...

” Kiitos Maria tästä aivan ihanasta kolmiosaisesta hoidosta ja kyllä suosittelen lämpimästi tätä kaikille!” 

placeholder image

Avasimme kummipalvelun

Liity mukaan kummipalveluun

Asko Nummela 13.1.2022

Avasimme kummipalvelun vastata tarpeeseen tarjota palvelumme kaikkien saataville. Tule kummiksi palveluun ja tarjoa haluamallesi ryhmälle ilmainen puhelu asiantuntijamme kanssa. Asiantuntijan voi kummipalvelun saaja itse valita. 

Lahjoita kauttamme puheaikaa vähävaraisille. Voit itse valita kohteen, esim. yksinhuoltajaäiti, eläkeläinen, mummo tai pappa yms. Kirjoita ajanvaraukseen "Kummi ja kenelle", sekä haluatko lahjoittaa nimettömänä tai omalla nimelläsi.

Kiitämme lahjoituksista ja julkaisemme suostumuksesta lahjoituksen tehneiden kummien nimet tai nimimerkit sivustollamme sekä sosiaalisessa mediassa.

Ilmoittaudu kummipalveluun avun saajaksi

Oletko vähävarainen ja haluaisit puhua asiantuntijan kanssa, mutta Sinulla ei ole varaa. Ilmoittaudu kummipalvelun jonoon ja jää odottamaan kummisi löytymistä. Kun olemme löytäneet kummisi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoittaudu asko@numfidea.fi osoitteeseen ja kerro jotain itsestäsi, sekä miksi haluaisit löytää kummin palvelustamme.

Mielestämme kaikkien kuuluu saada  apua silloinkin, kun taloudellinen tilanne ei sitä välttämättä kestä.

profil eva-maria

Oletko avun tarpeessa?

Päivystys: Eva Maria 0700 8 1155 / (2.44€/min+pvm) 

Asko Nummela 27.9.2021

Älä anna murheiden häiritä untasi. 

Keskusteluapu on luottamuksellista ja puheluitamme ei kuunnella, eikä  nauhoiteta. Lisäksi voit soittaa halutessasi anonyymisti.

” Suurkiitos Eva Marialle. Hänen kanssaan keskustellessa koin saavani välitöntä apua: levollisuutta ja tunteen valon ja energian välittymisestä. Eva Maria näkee asioita ja tavoittaa ihmiset, joista kysyt. Kiitos Numfidealle hänestä.”  – Johanna 14.12.2021

placeholder image

Kosmisen sielun tarina

Asko Nummela - päätoimittaja, selvätuntija, auttaja

Asko Nummela 2.10.2021
Julkaistu Tähteläiset -lehti, kesä 2014

Loimaalta kotoisin oleva Asko Nummela omaa tänä päivänä monta ammattinimikettä. Hän on päätoimittaja, selvätuntija ja auttaja. Mutta ennen muuta hän on myös TV kasvo: Tuttu mies TV:stä. Muutaman kerran kuukaudessa Asko Nummela ajaa nykyisestä kotikaupungistaan Forssasta Helsinkiin MTV3:n studiolle AstralTV:n aamulähetyksen juontajaksi.

Tiesin jo lapsena, etten ole kotoisin tältä pallolta. Kotini on jossain noista tähdistä.

profil eva-maria

Yöllistä keskusteluapua Eva-Marialta

Päivystys 0700 8 1155 / (2.44€/min+pvm) 

Asko Nummela 27.9.2021

Älä anna murheiden häiritä untasi. Eva-Maria päivystää myös öisin ja auttaa Sinua järkevillä neuvoilla ja hän osaa myös kuunnella. Puhelun aikana, hän lähettää Sinulle halutessasi parantavaa energiaa ja saat hetken juteltuasi taas unenpäästä helpommin kiinni. Eva-Maria on parantaja, näkijä ja omaa kristilliset arvot.

Keskusteluapu on luottamuksellista ja puheluitamme ei kuunnella, eikä  nauhoiteta. Lisäksi voit soittaa halutessasi anonyymisti.

Oli todella ihana ja helppo olla Eva-Marian kanssa juteltuani. –Masa

placeholder image

Olemme Valon Auttajia

Lyhyesti, mistä kaikki alkoi?

Asko Nummela 19.9.2021

Perustin tämän sivuston aikoinaan siksi, jotta voisin auttaa yhdessä muiden Valon Auttajien kanssa muita hädässä olevia. Toki meidän kanssa voi muutenkin jutella ihan mistä tahansa. Autamme ja olemme ystävällisiä muille, toimimme lähimmäisenrakkauden kautta Sinun parastasi ajatellen.

Rakkaus on tunnetasolla sitä, että autat ja välität muista ja ajattelet heidän parastaan. –Asko Nummela