maria

Maria, selvänäköinen ja -kuuloinen henkinen rinnallakulkijasi

Olen Maria, henkinen rinnallakulkijasi. Selvänäköiset, kuulevat ja tuntevat aistini ovat apunasi matkalla saada yhteys asioiden syvällisempään olemukseen ja rakkaudelliseen harmoniaan. Voimme lähestyä asioitasi katsomalla niitä intuitiivisen katselmuksen kautta tai energialähetyksen keinoin yhdistyä parempaan tasapainoon elämäsi haastekohdissa. Kun sinä muutut - värähtelysi uudistuu tasapainoiselle tasolle, olet luonnollinen magneetti harmonian taajuuden ilmennyksille elämässäsi. Rakkauden taajuus tuo synkronismin ja ihanat ihmeet luoksemme. Sinä OLET ihme <3

Varaa soittoaika verkkokaupasta, niin Maria soittaa Sinulle sovittuna aikana.
(1.96€/min.)


Marian tarina ja mistä kaikki alkoi

Muistan sieluna ilmoittautuneeni vapaaehtoiseksi maaplaneetalle työkomennukselle nopeutetussa tahdissa. Tuo mahdollisuus minulle suotiin ja evästettiin ennen lähtöä sen tarkoittavan tässä inkarnaatiossa ilmeneviin ” työläisiin ”, ihmisen näkökulmasta haasteellisiin ja kivuliaisiin kokemuksiin. Vastasin myöntävästi kokemuksille, niitä onkin ollut runsaasti tämän polkuni varrella kohdattavana ja läpikäytävänä.

Ollessani 3-vuotias aloin saada selkeätä ohjausta asioista, jotka liittyvät kehittyvän planeetan energioihin ja keskeisesti liittyvät myös tähän aikaan, jota juuri nyt elämme 2022. Tunsin olevani kotoisin muualta ja erilainen. Puhuin ja lauloin linnuille, enkeleille tähdille ja luonnolle tuntien kaikessa olevan todellista elämää. Ihmisten maailma tuntui monilta osin vieraalta ja kaukaiselta.

Hengenmaailma on ollut vahvana tukena koko tämän inkarnaation ajan mitä ihmeellisempien ohjausten myötä kuljettanut minut aina oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan näkemään, tuntemaan, kokemaan tulevaa ja tulevassa olevaa. Joskus ohjaus kertoo myös, kuinka valitsemalla ns. vähemmän vastuksen laki ilmenee - kuinka toimien voimme luoda vaikeuksien sijaan keveämpiä kokemuksia. Olen hyvin kiitollinen tästä yhteydestä ja ymmärrän että juuri siinä lepää nahkapukuun inkarnoituneen hengen ajantasainen todellinen ohjausvoima. Voimme saada ohjausta ja apua korkeampien värähteiden maailmasta tähän maapleneetta elämään.

Maaplaneetaksi kutsuttu paikka on ns. koulutuspaikka kaksinaisuuden energioille ja ilmennyksille. Olemme tulleet tänne kokemustemme kautta kasvamaan galaktiseen aikuisuuteen, jossa alemman tahdon ja halun tarpeet muunnetaan korkeamman värähteen ilmaisuun. Näitä jokainen tänne tullut käy läpi oman tarinansa – elämänkokemuksensa myötä.

Olemme saaneet useita toistuvia kokemuksia oppiaksemme asioita ja uuden luomista. Meidän on tarkoitus oppia ymmärtämään luovamme koko ajan.
Kun opimme ylläpitämään energiamme korkeammilla taajuuksilla luonnollisesti, myös luomuksemme ilmenevät korkeammilta taajuuksilta.

Elämän polkumme opettaa meitä siivoamaan ja päästämään irti sellaisista asioista ja tapahtumista, mitkä ovat päinvastaisia sielumme tehtävän ja taajuuden kanssa. Olemme kaikki valinneet tullessamme tänne komennukselle omat työtehtävämme ja näin olemme osana tämän 3 d värähtelytaajuudella värähdelleen kaksinaisuuden planeetan muutosprosessissa  juurikin muuntajina muuttamassa matalaa korkeammaksi, raskasta keveämmäksi, pimeää valoksi, kaksinaisuutta ykseydeksi ja 3d taajuutta 5d taajuudeksi ja edelleen kehittyväksi eteenpäin.

Me olemme täällä kaikki kokemassa hyvin samankaltasia kokemuksia, jossa kokemuksemme osina ovat olleet maan matalamman tason tunnetaajuudet pelko, häpeä, syyllisyys. Olemme jokainen kantaneet raskaita kantamuksia selkärepuissamme. Näin on kuulunut osana maakomennusta ja voimme olla varmoja, näiltä teemoilta ei ole yksikään planeetalle tullut säästynyt.

Nyt olemme jo ajassa, missä muutos näyttäytyy osin kaaoksenomaisesten ilmennysten muodossa. Tämä on seurausta siitä, että ne raskaat rakenteet joita edustavat pelko, häpeä, syyllisyys ovat keventyneet huomattavasti tiedostavan tuntemisemme myötä. Olemme muuntaneet/transformoineet näitä monien inkarnaatiodemme ajan ja sen seurauksena raskaan rakenteet kaatuvat parhaillaan/ovat poistumassa.

Me saamme nyt virittyä uudella tavalla valitsemillemme keveimmille taajuuksille ja luoda meille kaikille korkeamman hyvän todellisuutta. Minä Maria kuljen rinnallasi tukien sinua elämäsi polulla ja auttaen sinua säätämään energiasi uusille keveille rakkauden & rauhan & runsauden taajuuksille.

Marian kolmiosainen energiahoito


Tehokas kolmioisainen 90 min kokonaisuus henkilökohtaiseen energioiden tasapainoittamiseen.
Kokonaisuus toteutetaan puhelimitse valitsemastasi rauhallisesta paikasta.

1. Aluksi 30 min energialähetystä/ healausta
2. Sitten 30 min syvärentoutukseen yksilöohjausta
3. Lopuksi 30 min kanavointi, jossa henkiset auttajat ovat mukana

Tästä hoitokokonaisuudesta saatu palaute on lisääntyvää tyyneyttä ja harmoniaa, uudenlaisia oivalluksia, luonnollisia synkronistisia tapahtumia asioihin, joihin ennen haki ratkaisua.

Rakkauden valolla, Maria

Varaa soittoaika verkkokaupasta, niin Maria soittaa Sinulle sovittuna aikana.
(1.96€/min.)

"Sain Marialta aivan ihanan kolmiosaisen energiahoidon. Ensimmäisessä osassa tunsin kuinka rakkaudellinen energia tuli ylleni ja rupesi hoitamaan sekä puhdistamaan minua. Sain sinä aikana itse jänniä oivalluksia asioista ja vastauksia minua painaneisiin asioihin. Toisessa osassa sain ihmeellisen näyn ja kokemuksen, jolle sain selvyyttä myöhemmin. Kolmannessa osassa Marialle kanavoitiin ihanat lohdutuksen sanat.

Kiitos Maria tästä aivan ihanasta hoidosta ja kyllä suosittelen lämpimästi tätä kaikille!"

Tyytyväinen asiakas