”Kun pipoa kiristää ja tummat pilvet uhkaavat, niin muista - ME AUTAMME SINUA."

Valon Auttajat

puhelinpalvelu.jpeg

Valon Auttajat palveluksessasi <3

24h päivystys 0700 8 1155 / Eva Maria (2.44€/min+pvm) 

 Voit varata asiantuntijoille ajan 1.96€/min etukäteismaksulla. Asiantuntija soittaa Sinulle takaisin sovittuna aikana. 

Eva Maria

1. Soita Eva Marialle (2,44€/min+pvm) 
Eva Maria päivystää 24h. Saat apua milloin tahansa.
2. Etukäteismaksu (1,96€/min+pvm)
 

Eva Maria

Ennustaja, parantaja, näkijä 0700  8 1155 (2,44€/min+pvm)

Olen nähnyt asioita pienestä pitäen. Olen iloinen ja vastuuntuntoinen auttaja ja teen työtäni suurella Sydämellä. Omaan pitkän työkokemuksen ja autan Sinua rakkaus-, terveys-, talous- ja työasioissa. Teen avaavia hoitoja ja poistan energiatukoksia.
Olen selvänäköinen ja voin katsoa elämääsi tai auraasi, sekä voimaannuttaa Sinua.

Angelika

Etukäteismaksu (1,96€/min+pvm) 
Varaa soittoaika verkkokaupasta ja Angelika soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Angelika

Tarot-tulkitsija ja enkelihoitaja (1,96€/min)

Tarvitsetko parantavaa ja voimauttavaa energiaa? Olen täällä auttaakseni ja juuri Sinua varten. Voit keskustella kanssani mistä tahansa asiasta.  Olen ammattimainen auttaja. Teen sinulle reikihoitoja ja enkelienergiahoitoja. Voin myös tehdä alh-enkelihoidon tai regressiohoidon, niitä varten voit varata pidemmän ajan.  Teen myös korttitulkintoja ja oraakkeliluentaa, lisäksi teen enkelikorttitulkintoja. Olen tavoitettavissa vaihtelevasti aamuisin, päivisin tai iltaisin.

Anita De Coteau

Etukäteismaksu (1,96€/min+pvm) 
Varaa soittoaika verkkokaupasta ja Anita soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Anita De Coteau

Astral TV:stä tunnettu ja suosittu tulkitsija, näkijä, parantaja ja energiahoitaja (1,96€/min)

Anita näkee nopeasti kysymäsi asiat. Anitan vastaanotto Forssassa  17.9.2021. Varaukset ja tiedustelut Askolta numerosta 040 526 0713. 
Anita voi auttaa Sinua myös puhelimitse. Anita löytää nopeasti vastaukset  kysymyksiisi ja on kokenut auttaja, selvänäkijä ja parantaja.

Asko Nummela

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Asko soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Asko Nummela

Numfidean perustaja ja monipuolinen TV:stä tuttu kouluttaja (1,96€/min)

Askolla on koulutustaustaa taolaisuudesta, tantrasta ja kosmisuudesta. Askolla on  vastaanottoa Forssassa ja Turussa.  Asko voi johdattaa Sinut Kultaiselle tielle ja valaa uskoa parempaan. Asko on  hyvä kuuntelija ja keskustelu avaa sisäisen Tietäjän, joka löytää ratkaisut asioihin. Rakkaudella eteenpäin.

Henkinen Auttaja

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Henkinen auttaja soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Henkinen auttaja

Auttaja, näkijä, kuuntelija ja tulkitsija (1,96€/min)

Olen lämminhenkinen ja empaattinen auttaja/näkijä. Olen myös myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Autan sinua löytämään oikean tien elämän eri haastetilanteissa ja kysymyksissä. Soita minulle niin autan sinua. 

Johanna Karpov

Tiedustelut Johannaan liittyen asiakaspalvelu 040 526 0713

Johanna Karpov

Astrologi

AstralTV:stä tuttu astrologi Johanna Karpov vierailee Forssassa aina silloin tällöin. Johanna on kirjoittanut astrologia kirjoja ja juontanut AstralTV:ssä useita vuosia.  Johanna on erikoistunut progekuuhun ja näkee siitä asiat nopeasti ja tarkasti. Kysy Johannaa, niin voimme kutsua hänet taas Forssaan pitämään tulkintoja yms.

Julia

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Julia soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Julia

Valotyöntekijä, Parantaja, Oraakkeli- ja tarotkortit (1,96€/min)

Olen valotyöntekijä ja työskentelen Enkeleiden kanssa. Teen energiahoitoja, joten voit minulta pyytää kaukohoitona parantavaa, rauhoittavaa ja rakkaudellista energiaa.  Sen lisäksi voin välittää sinulle viestejä oraakkeli- ja tarot-korteista. Oraakkeli- ja tarot-korttien avulla välitän viestejä sinua kiinnostaviin asioihin. Voit pyytää tulkintaa tähän hetkeen, esittää kysymyksen rakkauteen, ihmissuhteisiin, työhön, rahaan tms. liittyen. Olen eestlane ja räägin eesti keelt.

Kikka

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Kikka soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Kikka

Näkijä, Meedio, Reikihoitaja ja Seksuaalineuvoja (1,96€/min)

Näkijä tietoisesti kolmannessa polvessa. Olen intuitiivinen ja saan tietoni äänesi kautta. Oletko kiinnostunut mennneistä elämistä? Menneiden elämien kautta voidaan ratkaista moni ongelmasi ja saat uutta näkökulmaa ja elämäsi kantaa, luottamuksesi paranee.  Seksuaaliset asiat ovat myös minulle tuttuja. Kärsitkö sinä tai läheisesi päihde- tai muusta riippuvuusongelmasta? Olen myös reikihoitaja ja meedio. Palveluksessasi kaikissa elämääsi koskevissa asioissa. 

Minna

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Minna soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Minna

Meedio, selväkuulija, kaukoparantaja ja transsimeedio (1,96€/min)

Saan yhteyden edesmenneeseen omaiseen välittömästi. Voin välittää viestejä  ja tietoa poismenneeltä omaiselta.  Varaa aika Minnalle, jos kaipaat tietoa poismenneiltä omaisilta tai haluat kaukoparannusta.

Natsku

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Natsku soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Natsku

Tarot tulkitsija, näkijä (1,96€/min)

Olen intuitiivinen näkijä näen ratkaisut juuri sinulle tarot korteillani. Olen erikoistunut myös eläimiin. Soita minulle niin autan sinua.

Saara

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Saara soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Saara

Enkelikortit ja keskustelu (1,96€/min)

Minun puoleeni voit kääntyä, kun tarvitset tukea, ymmärrystä ja ohjausta erilaisissa elämän tilanteissa sekä itseäsi mietityttävissä asioissa.  Autan sinua näkemään eri näkökulmia tilanteista ja tarvittaessa käytän enkelikortteja suunnan ja oman tunteesi vahvistamiseksi.  Olen elämässä paljon erilaista kokenut, joten siksi minun kanssa voit myös vain jutella jos tarvitset juttu seuraa.

Taru

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Taru soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Taru

Keskusteleva energiahoitaja, Reiki Master (1,96€/min)

Olen keskusteleva energiahoitaja, apunani käytän tarot- ja enkelikortteja. Hoidan myös eläimiä.  Olen Reiki master, opiskellut vyöhyketerapiaa, käynyt unikursseja ja elänyt elämää, mielestäni vähemmän on enemmän.

Vilma Kemppainen

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Vilma soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Vilma

Selvänäkijä-meedio, Parantaja (1,96€/min)

Olen Vilma, olen työskennellyt Astral tv:ssä ja ennustajat.fi selvänäkijä-meediona vuodesta 2014.  Minulle on vuosien varrella kertynyt vakituinen asiakaskunta, toivotan myös uudet asiakkaat tervetulleeksi.  Työskentelen linjoilla iltaisin, maanantaista perjantaihin. Ennen soittoa voit valmistella kysymyksiä omaan elämääsi liittyen, vastaan niihin mielelläni. Saan vastaukset viestinä ja kuvina. Olen selvänäköinen, -tuntoinen, -kuuloinen sekä lisäksi meedio. Olen perehtynyt astrologiaan ja unientulkintaan.  Poistan henkimaailmaa ihmisten kodeista, välitän myös parantavaa energiaa. Olen reikihoitaja. Keskustelu kanssani on välitöntä, iloista, inspiroivaa ja rentoa, toivon soitat vastaavassa mielentilassa sillä se vaikuttaa kykyyni auttaa.