”Kun pipoa kiristää ja tummat pilvet uhkaavat, niin muista - ME AUTAMME SINUA."

Valon Auttajat

puhelinpalvelu.jpeg

Valon Auttajat palveluksessasi <3

24h päivystys 0700 8 1155 / Eva Maria (2.44€/min+pvm) 

 Voit varata asiantuntijoille ajan 1.96€/min etukäteismaksulla. Asiantuntija soittaa Sinulle takaisin sovittuna aikana. 

Eva Maria

1. Soita Eva Marialle (2,44€/min+pvm) 
Eva Maria päivystää 24h. Saat apua milloin tahansa.
2. Etukäteismaksu (1,96€/min+pvm)
 

PÄIVYSTÄJÄ

Eva Maria

Ennustaja, parantaja, näkijä 0700  8 1155 (2,44€/min+pvm)

Olen nähnyt asioita pienestä pitäen. Olen iloinen ja vastuuntuntoinen auttaja ja teen työtäni suurella Sydämellä. Omaan pitkän työkokemuksen ja autan Sinua rakkaus-, terveys-, talous- ja työasioissa. Teen avaavia hoitoja ja poistan energiatukoksia.
Olen selvänäköinen ja voin katsoa elämääsi tai auraasi, sekä voimaannuttaa Sinua.

Allan

Etukäteismaksu (1,96€/min+pvm) 
Varaa soittoaika verkkokaupasta ja Allan soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Allan

Allan esittely (1,96€/min)

Itse olen valinnut sieluntehtäväkseni olla auttaja sekä opettaja heille, jotka haluavat saada opastusta ja neuvoja omassa henkisessä kasvussaan.

Mielenkiintoni sekä vahvimmat osaamisalueeni liittyvät mediaalisuuteen, henkiseen kehitykseen, ennustamiseen, unien tulkintaan sekä henkiparantamiseen.

Angelica

Etukäteismaksu (1,96€/min+pvm) 
Varaa soittoaika verkkokaupasta ja Angelika soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Angelika

Tarot-tulkitsija ja enkelihoitaja (1,96€/min)

Tarvitsetko parantavaa ja voimauttavaa energiaa? Olen täällä auttaakseni ja juuri Sinua varten. Voit keskustella kanssani mistä tahansa asiasta.  Olen ammattimainen auttaja. Teen sinulle reikihoitoja ja enkelienergiahoitoja. Voin myös tehdä alh-enkelihoidon tai regressiohoidon, niitä varten voit varata pidemmän ajan.  Teen myös korttitulkintoja ja oraakkeliluentaa, lisäksi teen enkelikorttitulkintoja. Olen tavoitettavissa vaihtelevasti aamuisin, päivisin tai iltaisin.

Anita De Coteau

Etukäteismaksu (1,96€/min+pvm) 
Varaa soittoaika verkkokaupasta ja Anita soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Anita De Coteau

Astral TV:stä tunnettu ja suosittu tulkitsija, näkijä, parantaja ja energiahoitaja (1,96€/min)

Anita näkee nopeasti kysymäsi asiat. Anitan vastaanotto Forssassa  silloin kun hän on Suomessa. Varaukset ja tiedustelut Askolta numerosta 040 526 0713. 
Anita voi auttaa Sinua myös puhelimitse. Anita löytää nopeasti vastaukset  kysymyksiisi ja on kokenut auttaja, selvänäkijä ja parantaja.

Asko Nummela

Etukäteismaksu (1,96€/min+pvm) 
Asko soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Asko Nummela

Numfidean perustaja ja monipuolinen TV:stä tuttu kouluttaja (1,96€/min)

Askolla on koulutustaustaa taolaisuudesta, tantrasta ja kosmisuudesta. Askolla on  vastaanottoa Forssassa ja Turussa.  Asko voi johdattaa Sinut Kultaiselle tielle ja valaa uskoa parempaan. Asko on  hyvä kuuntelija ja keskustelu avaa sisäisen Tietäjän, joka löytää ratkaisut asioihin. Rakkaudella eteenpäin.

Henkinen Auttaja

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Henkinen auttaja soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Henkinen auttaja

Auttaja, näkijä, kuuntelija ja tulkitsija (1,96€/min)

Olen lämminhenkinen ja empaattinen auttaja/näkijä. Olen myös myötätuntoinen kuuntelija ja tulkitsija. Autan sinua löytämään oikean tien elämän eri haastetilanteissa ja kysymyksissä. Soita minulle niin autan sinua. 

Johanna Karpov

Tiedustelut Johannaan liittyen asiakaspalvelu 040 526 0713

Johanna Karpov

Astrologi

AstralTV:stä tuttu astrologi Johanna Karpov vierailee Forssassa aina silloin tällöin. Johanna on kirjoittanut astrologia kirjoja ja juontanut AstralTV:ssä useita vuosia.  Johanna on erikoistunut progekuuhun ja näkee siitä asiat nopeasti ja tarkasti. Kysy Johannaa, niin voimme kutsua hänet taas Forssaan pitämään tulkintoja yms.

Julia

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Julia soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Julia

Valotyöntekijä, Parantaja, Oraakkeli- ja tarotkortit (1,96€/min)

Olen valotyöntekijä ja työskentelen Enkeleiden kanssa. Teen energiahoitoja, joten voit minulta pyytää kaukohoitona parantavaa, rauhoittavaa ja rakkaudellista energiaa.  Sen lisäksi voin välittää sinulle viestejä oraakkeli- ja tarot-korteista. Oraakkeli- ja tarot-korttien avulla välitän viestejä sinua kiinnostaviin asioihin. Voit pyytää tulkintaa tähän hetkeen, esittää kysymyksen rakkauteen, ihmissuhteisiin, työhön, rahaan tms. liittyen. Olen eestlane ja räägin eesti keelt.

Maria

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Maria soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Maria

Selvänäköinen ja -kuuloinen (1,96€/min)

Olen Maria, henkinen rinnallakulkijasi. Selvänäköiset, kuulevat ja tuntevat aistini ovat apunasi matkalla saada yhteys asioiden syvällisempään olemukseen ja rakkaudelliseen harmoniaan. Voimme lähestyä asioitasi katsomalla niitä intuitiivisen katselmuksen kautta tai energialähetyksen keinoin yhdistyä parempaan tasapainoon elämäsi haastekohdissa.
Kun sinä muutut - värähtelysi uudistuu tasapainoiselle tasolle, olet luonnollinen magneetti harmonian taajuuden ilmennyksille elämässäsi. Rakkauden taajuus tuo synkronismin ja ihanat ihmeet luoksemme. Sinä OLET ihme <3

Mia Johanna

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Mia Johanna soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Mia Johanna

Intuitiivinen aito näkijä, life Coach, auttaja, kuuntelija, henkinen tuki (1,96€/min)

Lämminhenkinen  46 - vuotias Mia Johanna auttaa Sinua täydellä Sydämellä.

Olen saanut lahjakseni kyvyn nähdä asioita ja olen monia asiakkaitani jo vuosien saatossa auttanut ja minusta on pidetty todella paljon ja olen vuosien saatossa voinut auttaa useita asiakkaitani elämässään tyytyväisempänä eteenpäin. Jos haluat tietää mitä tahansa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Onko elämän suuntasi hukassa, ohjaan ja autan elämäsi tiellä? Etkö tiedä suuntaasi tai olet tien risteyksessä elämässäsi ja haluat tietää miten sinun tulisi jatkaa?

Tuen ja autan myös vaikeissa elämäntilanteissa ja olen tukenasi. Kuuntelen myös sinua olipa asiasi tai murheesi mikä vain. Intuitioni on erittäin vahva ja vastaukset tulevat kuvina mieleeni. Teen myös sähköpostitse tulkintoja!
Anna minun auttaa, ota yhteyttä jo tänään minuun!
Haluan, että olet vahvempi, tietoisempi, energisempi sen jälkeen kun olet ollut yhteydessä minuun.

Rakkaudella - Mia Johanna 

Natsku

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Natsku soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Natsku

Tarot tulkitsija, näkijä (1,96€/min)

Olen intuitiivinen näkijä näen ratkaisut juuri sinulle tarot korteillani. Olen erikoistunut myös eläimiin. Soita minulle niin autan sinua.

Saara

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Saara soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Saara

Enkelikortit ja keskustelu (1,96€/min)

Minun puoleeni voit kääntyä, kun tarvitset tukea, ymmärrystä ja ohjausta erilaisissa elämän tilanteissa sekä itseäsi mietityttävissä asioissa. Autan sinua näkemään eri näkökulmia tilanteista ja tarvittaessa käytän enkelikortteja suunnan ja oman tunteesi vahvistamiseksi.  Olen elämässä paljon erilaista kokenut, joten siksi minun kanssa voit myös vain jutella jos tarvitset juttu seuraa.

Satu

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Satu soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Satu

NLP- ja hypnoosivalmentaja, hengitysohjaaja, Life Coah, Tietäjä (1,96€/min)

Olen NLP - ja hypnoosivalmentaja, hengitysohjaaja, Life Coach sekä intuitiivinen tietäjä, jonka kautta virtaa asiakaskontakteissa lempeää rakkaudellista opastusta, ohjausta sekä tiedon sanoja asiakkaan tilanteeseen sekä ongelmiin. Lue kattavat esittelyt Sadun profiilista.

Taru

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Taru soittaa Sinulle sovittuna aikana.

Taru

Keskusteleva energiahoitaja, Reiki Master (1,96€/min)

Olen keskusteleva energiahoitaja, apunani käytän tarot- ja enkelikortteja. Hoidan myös eläimiä.  Olen Reiki master, opiskellut vyöhyketerapiaa, käynyt unikursseja ja elänyt elämää, mielestäni vähemmän on enemmän.

Timo Haapaviita

Kalevalainen jäsenkorjaus (Forssa)

Olen Timo Haapaviita, ja teen Kalevalaista jäsenkorjausta Forssassa.

Innostuksen Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskeluun olen aikoinaan saanut omakohtaisista hyvistä kokemuksista asiakkaana ollessani.

Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa hoidetaan kehon tukirakenteiden virheasennoista aiheutuvia kiputiloja ja aineenvaihduntahäiriöitä eli tuki- ja liikuntaelinongelmia ja niistä johtuvia erilaisia ongelmia. 

Pia Komulainen

Etukäteismaksu (1.96€/min) 
Pia soittaa Sinulle sovittuna aikana WhatsUp tai Facebook messenger -sovelluksella.

Pia Komulainen

Energiakenttätulkitsija, -selvänäkijä, tietäjä ja meedio (1,96€/min)

Olen aina nähnyt, tuntenut ja tiennyt asioita ihmisistä ja heidän elämästään joita kukaan ei ole minulle kertonut, tämä johtuu siitä että psyykkiset aistini ovat vahvat ja käytän niitä tietoisesti. Jokaisella ihmisellä on nämä aistit, kuin myös eläimillä. Psyykkisiin aisteihin kuuluu selvänäköisyys, selväkuuloisuus, selvätuntoisuus, selvähajuaisti ja selvämakuaisti. Nämä aistit antavat meille kyvyn aistia, tulkinta ja ymmärtää energioita. Intuition kautta saamme yhteyden psyykkisiin aisteihimme ja voimme kehittää niitä vahvemmiksi, varmemmiksi ja luonnollisesti käytettäviksi tietoisesti. Ammattini on ollut 2004 alkaen energiakenttätulkitsija, -selvänäkijä, tietäjä ja meedio. Olen myös ohjannut psykometria ja energiakenttätyöskentely, -tulkinta kursseja ja -työpajoja 2010 alkaen. Kun varaat ajan tulkintaan minulta saat tietoa mitä ja miksi energiakentässäsi tapahtuu, on tapahtunut ja on tapahtumassa. Voit myös keskustella ja saada opastusta henkioppaaltasi, henkiauttajiltasi ja enkeleiltä kauttani sekä yhteyden läheisiin henkimaailman ulottuvuudessa. Olen myös henkisen kasvun ohjaaja, keskusteluterapiaan perehtynyt elämänkokemuksieni kautta kehittynyt henkisen tietoisuuden omaava sielupolun avaaja. Kaikkea hyvää sinulle! Ollaan yhteydessä.