placeholder image-wide

Maria - henkinen kanssakulkija, näkijä ja meedio

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Teksti: Maria

Se olet sinä <3

Ymmärrän sinua, hyvin usein maamatkan aikana tuntuu päinvastaiselta! Hitaasti värähtelevä planeetta, jossa toistetaan raskaalta tuntuvia asioita kokemus toisensa perään. Tuntuu, että olen kotoisin joltakin toiselta planeetalta, miten olenkaan täällä juuri nyt ja silti tuntuu siltä, että minun kuulu olla täällä kokemassa näitä asioita täällä tässä ajassa.

Ja niin se ON
Sinä ihana moniulotteinen olento olet tullut tänne käymään läpi prosesseja, jotka kehittävät sieluolemustasi ja nostavat planeetan värähtelyä ja näin ollen vaikuttavat koko universumissa tapahtuvaan suureen muutokseen. Tämä paikka on valikoitunut kiinteän tapahtumataajuuden näyttämöksi, sillä muualla värähdetaajuudet ovat jo korkeampia, siksi meidän olemisellamme on merkitystä myös suureen kokonaisuuteen.

Olemme tulleet läpikäymään kehityksen, jossa olemuksensa unohtanut olento herättää prosessinsa kautta itsensä laajuudelle ja avautuu tuntemaan suurenmoiset kykynsä olla osana kokonaisuutta luomassa Rakkauden taajuuden kaikkialla toimivaksi värähdemalliksi.

Rakkauden värähdetaajuus on ihmeellinen, se läpaisee kaikken materian ja kaikki kerrokset. Rakkauden taajuus tasapainoittaa kaiken epätasapainoisen, yhdistää erottamisen sijaan ja on rajallisuuden sijaan rajoittamaton runsaus. Se on siis todellisten ihmeiden taajuus.

Olemme koko planeettana kokemassa suurta taajuksien muutosta ja se näkyykin meille siinä, miten ne ei korkean energian taajudella luodut rakennelmat ja ilmenemisen muodot kaatuvat juurikin nyt aivan silmiemme edessä.

Meitä on paljon, jotka olemme tunteneet rakkauden taajuuden ankkuroituvan tämän elämämme aikana. Olemme tunteneet että valheellisuuden, pakottamisen, kontrolloinnin ja rakkaudettomuuden tilalle tulee juuri tämän inkarnaatiomme aikana tapahtumaan muutos. Olemme tunteneet tämän inkarnaatiomme olevan viimeinen matalan energian vaikutuspiirissä ja ymmärrämme että vanhojen rakenteiden on poistuttava, lakattava olevan olemasta, jotta puhtaalta pöydältä luomme puhtaasti uutta, ilman osia vanhasta.

Me olemme tässä yhdessä, samassa veneessä kaikki. Puhaltamalla yhteen hiileen ja keskittymällä siihen mitä sydäntaajuudella tunnemme saavutamme kokonaisuuden yhdessä. Moni meistä alkaa olla jo oppinut, että vastustamalla sitä mistä on pitämättä tulee synnytäneeksi sitä lisää sen sijaan, että keskittymme korkeampaan aikomukseemme. Kiitos satojen ja tuhansien, kenties satojen tuhansien elämiemme kokemuksistamme alamme saada ideasta kiinni.

Tässä se varsinainen työ meillä täällä onkin -sisäinen työ tai puhuttaessa taisteluista -sisäinen taistelu. Kun useammat meistä kiinnitävät huomionsa korkeammalle ja yhteiseen tavoitteeseemme uudenlainen eksponentiaalinen nopeusilmentymä ottaa paikansa vakiintuneena taajuutena.

Kiitos, kiitos, kiitos sinä rakas ihmeinen että olet juuri nyt täällä oikeassa paikassa oikeaan aikaan osana ihmeellistä muutosta.

Kuljen kanssassi rinnallasi tukemassa ja auttamassa sinua löytämään luottamuksen oman elämäsi rakkauden taajuuden yhteyteen.

<3 Maria