Julia valotyöntekijä

Julia

Valotyöntekijä, hoitaja, parantaja
 (1,96 €/min)

Julian esittely

Olen valotyöntekijä ja työskentelen Enkeleiden kanssa. Teen energiahoitoja, joten voit minulta pyytää kaukohoitona parantavaa, rauhoittavaa ja rakkaudellista energiaa. Sen lisäksi voin välittää sinulle viestejä oraakkeli- ja tarot-korteista.

Enkelienergiahoidossa kanavoin Enkeleiden korkeavärähteistä hoitavaa, parantavaa ja rakkaudellista energiaa, joka vaikuttaa sekä mieleen että fyysiseen kehoon. Kun avaudut hoidon aikana vastaanottamaan Enkeleiden energiaa, voit saada aikaan erilaisia muutoksia. Enkelienergiahoito on aina tosi rauhoittavaa ja ihanaa.

Reikihoidossa palautetaan kehosi ja mielesi tasapainoon. Reikin energiaa auttaa täyttämään tyhjäksi käytetyt energiavarastosi, antaa takaisin elinvoimasi sekä auttaa saavuttamaan optimaalisen terveytesi. Reikin energia hoitaa lempeästi kehoasi, mieltäsi sekä sieluasi ja antaa juuri sitä, mitä sillä hetkellä eniten tarvitset.

Oraakkeli- ja tarot-korttien avulla välitän viestejä sinua kiinnostaviin asioihin. Korttitulkinnoissa nostan kortteja Enkeleiden ohjaamana. Voit pyytää tulkintaa tähän hetkeen, esittää kysymyksen rakkauteen, ihmissuhteisiin, työhön tai rahaan liittyen taikka muuhun sinua mietityttävään asiaan.

Rakastan työtäni ja autan sinua mielelläni parhaani mukaan!

Varaa soittoaika verkkokaupasta, niin Julia soittaa Sinulle sovittuna aikana.
(1.96€/min.)

Numfidea auttaa pienyrittäjiä