maria

Satu, NLP - ja hypnoosivalmentaja, hengitysohjaaja, Life Coach sekä intuitiivinen tietäjä

Olen Satu, NLP - ja hypnoosivalmentaja, hengitysohjaaja, Life Coach sekä intuitiivinen tietäjä, jonka kautta virtaa asiakaskontakteissa lempeää rakkaudellista opastusta, ohjausta sekä tiedon sanoja asiakkaan tilanteeseen sekä ongelmiin. Hoito on hyvin tehokas kokonaisuus, joka edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia usein jo ensimmäisellä hoitokerralla. Hoidolla saavutetaan nopeasti tasapaino sekä kehoon, että mieleen. Tasapainoinen rauhallinen tyyni mieli sekä keho voivat hyvin ja ilo sekä hyvinvointi palautuu elämääsi. Lue alta tarkemmin mihin kaikkeen voit saada hoidolla apua.

Varaa soittoaika verkkokaupasta, niin Satu soittaa Sinulle sovittuna aikana.
(1.96€/min.)

NLP -valmennus

NLP on käytännöllinen malli siitä, miten aivomme toimivat, miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme. NLP hyödyntää aivojen neuroplastisuutta ja NLP: tä kuvataankin usein onnistumisen psykologiaksi.

NLP on tehokas työkalu, joka auttaa kehittämään omia resursseja , voimavaroja sekä muuttaa elämän varrella syntyneitä rajoittavia uskomuksia elämästä, tilanteista tai itsestäsi. Muuttamalla uskomuksesi, muutat itsesi ja elämäsi. Menetelmä avaa tien mielesi mahdollisuuksiin ja omaan potentiaaliisi kaikilla elämäsi osa- alueilla. NLP tarjoaa rakaisukeiset ja kokonaisvaltaiset työkalut esimerkiksi:

#tietoisuuden lisäämiseen
#ajattelu- ja tunnetaitojen kehittämiseen
#kipujen poistamiseen
#addiktioista vapautumiseen
#unelmien toteuttamiseen
#stressin, uupumuksen, masennuksen hoitoon
#uniongelmiin hoitamiseen
#henkiseen tasapainoon sekä tyyneyteen

NLP on tehokas työkalu ylipäätään kaikenlaisten uskomusten muuttamiseen niin, että ne palvelevat sinua sekä kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Tämän lisäksi NLP auttaa sinua myös kehittämään henkisiä resurssejasi, parantamaan vuorovaikutuksen taitojasi. NLP tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neuro -lingvistinen ohjelmointi. NLP: n avulla saammekin optimaalisia tuloksia hyödyntämällä tehokkaammin aivojen neuroplastisuuden, hermoyhteyksien sekä uudelleen ohjelmoinnin tuntemusta. NLP: tä käytetään myös monien terapioiden tehokkaana työkaluna.

Hypnoosihoito/ theta hoito

Hypnoosihoito. Hypnoosi on tietoisuuden tila, joka poikkeaa normaalista päivä tietoisuuden tilasta. Tässä olotilassa mieli on avoin uuden oppimiseen sekä valmis vastaanottamaan erilaisia positiivisia suggestioita terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi tai unelmien saavuttamiseksi.

Hypnoosihoito on aina samalla myös hyvin rentouttava hoito, jos rauhoittaa hermoston ja poistaa stressin. Rentoutus on terveydelle elintärkeä, jotta hermosto pysyisi tasapainossa. Meillä on useimmilla ihmisillä hermosto ylikierroksilla hektisen arjen seurauksena. Ylikuormittunut hermosto aiheuttaa stressihormonien eritystä, ahdistusta ja jopa pidemmällä tähtäimellä fyysisiä sairauksia. Erityisesti naisilla hormonaaliset vaivat johtuvat usein pitkittyneestä stressistä. Verrattuna muihin rentoutushoitoihin, hypnoosilla saadaan aikaiseksi pysyviä ja pitkäaikaisia tuloksia, vaivat saattavat usein hoitua jo ensimmäisellä kerralla niin ettei jatkohoitoa enää ole tarvita.

Hypnoosi on terapeuttinen menetelmä, jossa hyödynnetään aivojen vastaanottavaa tilaa. Hypnoosia käytetään muun muassa

#riippuvuuksien hoidossa
# painonhallinnan tukena.
# stressin hallinnassa
# uniongelmissa
# mieliala haasteissa
# unelmien toteuttamisessa

🦋Tervetuloa valmennukseeni
muuttamaan uskomuksesi ja samalla muuttamaan elämäsi, juuri sellaiseksi sinun näköiseksi unelmaksi sekä taideteokseksi, jollaisesta olet aina haaveillut! 🦋

Varaa soittoaika verkkokaupasta, niin Satu soittaa Sinulle sovittuna aikana.
(1.96€/min.)

”Satu on erittäin sydämellinen ja empaattinen auttaja. Olen saanut paljon apua moniin vaivoihin hänen hoidossaan. Olen saanut päänsärkyni loppumaan, uniongelma paranemaan myös ahdistuksen loppui. Erityisesti pidän sielunhoidollisesta osuudesta, jossa Sadulla on ' virrannut ' minulle hoidossa tai sen jälkeen aina myös hyvin rakkaudellisia syväluotaavia viestejä, jotka ovat hoitaneet ja eheyttäneet minua sisäisesti, auttanut pääsemään eteenpäin /jaksamaan. Auttanut näkemään asioita eri näkökulmasta, ymmärtämään ja vapauttanut voimaan hyvin sekä luottamaan. Suosittelen hoitoa lämpimästi!”
– Kirsi
”Satu teki minulle harjoitustyönään NLP ja hypnoosi ohjaukset ahdistukseeni. Koin selvästi jo NLP harjoituksen aikana, miten tunnetila muuttui. Mutta erityisen voimakas oli hypnoosiosuus. Sen jälkeen alkuperäisestä ahdistuksesta ei ollut tuntemuksena yhtään jäljellä. Sadulla on todella hyvä ja rauhoittava ääni hypnoosiin ja ainakin se minulle toimi erinomaisen hyvin. Kiitos tästä mahdollisuudesta osallistua lopputyöhön!”
– Miia
”Sain apua Sadun hypnoosihoidosta pitkään jatkuneeseen kroonistuneeseen stressiin. Jo ensimmäisen kerran jälkeen aloin nukkua hyvin. Hyvien unien myötä kehoni parantui monista vaivoista ja mieleni virkistyi iloiseksi. Tulin myös raskaaksi, mitä olin toivonut vuosia. Satu näki tämän minulle hoidon yhteydessä ja hypnoosi hoitoon lisättiin raskautta tukevia suggestioita. Kuuntelin minulle tehtyä henkilökohtaista hypnoosi äänitettä muutaman kuukauden ajan päivittäin ja puolen vuoden päästä aloin odottamaan vauvaa.”
– Tanja